Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En del avklarad.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Vi hade vår första, stora presentation idag i skolan och det gick över förväntan. Som jag nämnt tidigare är presentationer inte riktigt min favoritgrej men jag blir mer och mer bekväm för varje gång, och idag kom en av mina klasskompisar fram efteråt och berömde mig för att jag kändes så säker och bekväm där uppe. Betyder verkligen jättemycket att få höra. En av mina mål med att gå på Berghs är just att bli expert på att presentera väl. 
 
Sitter just nu i soffan och myser efter en lång dag. Kollar första avsnittet på Project Runway Sverige och det är speciellt kul eftersom min mammas bästa väninnas pappa är designernas mentor, Rhodi Heintz. Det var några år sedan jag träffade honom nu men det är ändå roligt att titta. Tycker han sköter sitt jobb riktigt bra. Och i övrigt gillar jag programmet. Produktionen är en exakt kopia av den amerikanska men det gör inte så mycket tycker jag, även om det som så ofta i svensk TV blir lite mer dämpat. 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback