Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ekolådan!

Skriven .
Placerad i "Mat, "
1 kommentarer
Kalla mig nördig men ni förstår inte hur glad jag blev när jag kom hem och upptäckte en låda full med ekologiska grönsaker och annat utanför dörren i eftermiddags. Som ett barn på julafton! 
 
Jag beställde lådan förra veckan efter att en av er läsare tipsade om det. Man beställer helt enkelt storlek på lådan (jag tog Lilla Grönsakslådan eftersom vi bara är två) och adderar eventuella tilläggsprodukter, och så får man lådan en gång i veckan. Hur smart som helst! Alltid ekologiskt, närproducerat och säsongsberoende. Dessutom får man recepttips till om det är en grönsak som man inte är så vad vid att laga med, också kul eftersom man får chans att prova på något som man annars inte tänkt tanken på att köpa. 
 
I vår låda den här veckan låg det: 
majskolvar
sallad
rödlök
jordärtskockor
rättika 
tomater
blomkål
 
Tilläggsprodukter
Biodynamiska ägg
Surdegsbröd
Biodynamisk majonäs
 
 

Sandra - Breakaway

Nice, hur mycket kostar lilla lådan? Jag bor i USA så jag kan tyvärr inte nyttja det hur som helst. Jag bor dock ganska nära en farmers market, jag måste gå dit någon dag :)

Svar: Tror den kostade runt 249 :-, så alldeles överkomligt. Och ja, gå till en farmer's market, är är sjukt mysigt! :)
Sofie Lundberg

2012-10-11, 00:55:40
Hemsida: http://www.breakaway.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback