Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Besatt!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
 
Okej, för första gången på väldigt länge har jag blivit totalt besatt i en grej, och det är något så enkelt men ändå fantastiskt som en affisch. Den heter "Guide to Manhattan" och är gjord av den grafiska designern David Ehrenstråhle. Jag vet inte egentligen vad det är som gör att jag bara MÅSTE ha den, kanske att den påminner mig om mitt liv i New York, eller bara för att den är så sjukt snygg i sin enkelhet. 
 
Tyvärr är den sedan länge helt slutsåld och finns inte att få tag på någonstans. Men jag ger inte upp! Ska leta igenom Blocket och googla tills jag hittar någon som har tröttnat på sin. För det måste ju finnas någon som kan tänka sig att göra sig av med den? Eller? ... snälla. 

Susanne

Amazing! Want one too! :)

2012-10-28, 19:47:18
pia zeppa häggström

nemän... tänkte just på dig och din tid på Manhattan, dina bilder därifrån...lustigt! Länge sen jag kollade på din blogg, mysigt att återkoppla!
Hoppas att du hittar bladet! kram zeppa

2012-10-28, 21:16:00
bysomeonecalledolivia.blogg.se

Den var enkel men ändå någonting väldigt speciellt med den! Gillart :)

Titta gärna in på min blogg om du har lust!!

2012-10-28, 21:37:41
Hemsida: http://bysomeonecalledolivia.blogg.se/
Anonym

Titta på artelleriet.Ralf köpte den där i våras.. De kanske har någon kvar..
Kram Sara

Svar: Åh har ni den?!! Vad avis jag blir! Den är helt slut på Artelleriet, finns bara den som heter "Bombay" kvar. Nu väntar jag på att han ska göra några nya. När kommer ni förresten hit och hälsar på? :) Kram kram
Sofie Lundberg

2012-10-28, 22:27:27
Anonym

Artilleriet.se menar jag

2012-10-28, 22:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback