Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ännu en burgare..

Skriven .
Placerad i "Mat, "
1 kommentarer
Igår innan eventet på skolan gick hela klassen till Vigårda i Mood-gallerian. Jag har hört mycket om ställen men inte varit där tidigare så det var kul. Jag tycker konceptet är super - snabbmat och restaurang blandat på ett väldigt härligt, rustikt sätt som känns både äkta och intressant. Man ställer sig i en kö med en bricka, tar sina tillbehör och bestick själv, beställer en hamburgare och får den efter bara några minuter. Snabbt och enkelt. 
 
Och hamburgaren då? När jag först såg den blev jag inte så imponerad, den såg rätt torr och tråkig ut. Brödet var typ tre gånger så stort som själva burgaren så jag tog bort toppen av det. Men oj, vad gott det smakade! Köttet var bra stekt och de hade en helt gudomligt god bbq-sås på som passade så bra till. För 75:- (exklusive vinet) var det verkligen riktigt bra, det är ju typ en tia mer än vad det kostar på McDonalds. Rekommenderar er verkligen att prova! 

Kajsa

Åh vad mumsigt det ser ut. Kan man ta med sig hem också? Finns ju inget bättre än att äta mat i myskläder haha!

2012-10-26, 23:17:47
Hemsida: http://Kajsawillhelmina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback