Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

För 199:- kan man komma långt

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Jag har ett par jeans som jag köpte på Gina Tricot för hundra år sen. Seriöst, jag tror det var i typ gymnasiet någon gång så minst 4 år sedan i alla fall. De låg hemma längst in i garderoben ett tag men för ett år sedan hittade jag dem och tog med dem till New York.
 
Och dessa jeans, som jag köpte för flera år sedan på Gina Tricot för alltså, är det bästa paret jeans jag någonsin har ägt. De sitter som ett smäck, håller i en evighets evighet och funkar till allt. Inga jeans jag köpt tidigare, oavsett om de varit från Zara eller Acne eller whatever, har hållt så länge. Köpte ett par svarta i samma modell (Silvia) för ett tag sen. Sjukt bra investerade 199 kronor. 
 

Nellie

Hej! Jag googlade pistachia chokladdoppade jorgubbar, och så kom jag hit till din blogg (inlägg för ca ett år sedan)
Iallafall, nu är det så att jag ska köpa det och jag undrar hur länge du tror att dom håller sig? Om jag köper dom imorgon (torsdag) tror du att man kan äta dom på fredag/lördag då?
Maila svaret till mig så är du gullig :D

superfin blogg förresten, xoxo

2012-11-21, 22:11:30
Lotta

Jag har också nyligen investerat i ett par Silvia från Gina. Sitter som en smäck och känns toppen. Det enda negativa är att de drar åt sig damm, men det är inte mer än till att rolla sig lite. Håller med dig till 100%, väl investerade pengar. Minst sagt.

En fråga, tavlan på ert köksbord. Vem är konstnären? :)

Svar: Hej Lotta,
Jag vet faktiskt inte vem konstnären är. Tavlan ägs av de som äger lägenheten och har stått här sedan vi började hyra. Men rätt härlig är den :-)
Sofie Lundberg

2012-11-22, 09:56:48
Hemsida: http://iamcharlotte.blogg.se
jessica

ååhhh något av de bästa som finns är väl ändå att hitta ett par snygga jeans som sitter perfa? :D
har flera par ifrån cubus som sitter sjukt bra också, de flesta kostar run 199 där med :)

2012-11-22, 13:18:43
Hemsida: http://jessiesuniverse.blogg.se
Linnéa

Haha, har också ett par sådana, köpte mina för typ tre år sedan...ja, också när jag gick gymnasiet alltså. De håller seriöst för allt.

2012-11-22, 15:38:00
Malin Aurora

Himlans snygga!

2012-11-23, 13:25:22
Hemsida: http://vildblommor.blogg.se/
corneliaeriksson.blogg.se

Snygga! Är inte alltid de dyraste som är bäst. Har ett par från lindex som också kostade 199. SJUKT PERFEKTA!! Sitter klockrent och blir aldrig slappa. Älskar´t.

2012-11-24, 09:06:52
Hemsida: http://corneliaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback