Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

En trapphuslapp

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Martin är i Göteborg över helgen, och det är sjukt vad jobbigt jag tycker att det är att vara ifrån honom. Jag menar, vi har haft långdistansförhållande USA-Sverige i två år och så är två dagar plötsligt helt känslosamt. Är det inte lustigt hur man fungerar som människa? 
 
Men men, jag har annat att tänka på så det blir nog bra ändå. Ikväll ska jag ha en förfest för alla i min klass med temat drinkar. Alla ska köpa med sig tillbehör till en drink och så har vi öppen bar, där alla får blanda drinkar och provsmaka varandra etc. Ska bli jätteroligt! 
 
Funderar bara nu på hur jag ska göra när det gäller grannar osv. Vi har inte haft så mycket folk i lägenheten ännu och vet inte riktigt hur bostadsrättsföreningens regler ser ut. Det kommer ju inte bli någon stor fest eller något, utan bara 12-15 vänner som umgås i några timmar, men jag känner ändå att jag kanske borde säga till. Jag har skrivit en lapp som jag funderar på att sätta upp i trapphuset. Gör man så? Eller blir det omvänt, att folk tror att jag ska ha värsta storfesten och därför blir mer irriterade? 
 
Min handstil är ju egentligen katastrof har jag kommit fram till. Jag sitter och fortfarande och väntar på att jag en dag som av magi ska få en såndär fin, kvinnlig handstil som jag tänker mig att alla andra i min ålder har. Kanske jag borde gå en kurs? 

anna p

det uppfattas bara som trevligare med en lapp! :) kram anna

2012-11-03, 12:09:30
Jag :D

Hej! jag några frågor..
1. måste man gå ut gymnasiet innan man söker till FIT?
2. vad kostar din 4 års utbildning totalt?
3. är det lätt att få tag i ett boende mitt i smeten?

Svar: Hej :-)
1. Ja, eftersom det är ett college så måste man det
2. Hmm, jag har inte räknat på det. Men ca 40-45000 SEK per termin
3. Det beror helt på vad du är villig att betala! Men visst finns det mycket lediga lägenheter i New York, till skillnad från t ex Stockholm.

Kram
Sofie Lundberg

2012-11-03, 14:54:19
Amanda

Inte ska du klaga på handstilen, den är ju häftig :D Och come on, hur kul är det att skriva snirklig skrivstil? Kör på med din grej, det är snyggt!

2012-11-04, 17:57:00
Hemsida: http://amandatillenius.blogg.se
Armi

Jag tycker din handstil är cool!

2012-11-07, 00:49:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback