Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

ODLR

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Så igår var sista dagen på mitt internship. Spenderade dagen med att göra en visual display i showroomet inför måndagens resort-show (som jag tyvärr inte kan jobba på eftersom jag har prov) och det var kul. Just när jag stod och höll på att lägga ut alla smycken och handväskor snyggt i hyllorna kom Oscar de la Renta själv förbi och tittade. Han säger aldrig så mycket när han är där utan går mest omkring och studerar vad alla gör i långsamt takt, och jag tolkade hans min som att han tyckte presentationen såg bra ut. Godiset jag gav till mina kollegor blev en succé - till och med lakrits slank ner!

När jag och min chef skulle gå och köpa kaffe tyckte hon att vi skulle smita in på Zara och shoppa lite, så det gjorde vi. Hon köpte en fin klänning till sig själv och dessutom en hejdå-present till mig, en fin rosa sjal. Så himla gulligt, verkligen, blev nästan rörd. Hon behöver liksom inte göra något för mig och ändå tyckte hon det var viktigt att ge mig något att minnas henne med.

Kommer verkligen sakna allihop massor, hoppas på att jag kan komma och hälsa på till hösten igen.


Ida

Så du kommer inte jobba där till hösten? Har du något annat internship du ska göra`?

2012-05-19, 19:55:03
Hemsida: http://lofgrenbloggar.blogg.se/
Thia - Illustrationer och reklamorgasmer

Så himla sött av henne! Men tror nog att du har varit en helt fantastisk intern, ta det som ett tecken på det :D

2012-05-20, 00:28:17
Hemsida: http://mathildalundin.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback