Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Elli är hemma!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer

Äntligen är Elinor tillbaka från sin världsresa. Hela terminen har hon varit på Semester-at-Sea, en skoltermin man tar på en kryssningsbåt som reser runt i hela världen. Sjukt häftigt! Vi var ute igår kväll en runda och sen hade vi sleep-over hemma i mitt rum. Så roligt att träffas igen!

Michelle

Wow va coolt! Hur kommer det sig att hon kunde läsa på det sättet? Väldigt annorlunda av en skola att anordna haha :)

2012-05-10, 18:07:11
Hemsida: http://atlantis.blogg.se/
Linn

Gud va kul! jag har en kompis som jobbar på en sån båt! (vet inte om det finns flera stycken båtar?) Sam heter han iaf är är från New Zeeland!

2012-05-10, 19:30:31
Hemsida: http://sunshinestories.com
Linn

Han jobbar iaf för Semester-at-sea! :) Coolt om dem träffats!

2012-05-10, 19:31:11
Hemsida: http://sunshinestories.com
Jennie ♥

Vad det är härligt att komma in på din blogg! Som en mjukglass med strössel en varm sommardag ;D vackra bilder, massor med mode, roliga texter!! Hoppas du får en fin helg :) Kram!

2012-05-10, 21:27:04
Hemsida: http://doublejcherrycoke.com/
Malin - MalinBelle.com

Fan vad coolt! :D Jag älskar tv-serien "Suite Life on Deck" som handlar precis om 1 tvillingpar som går i skolan på en kryssningsbåt och varje gång jag ser på det tänker jag hur coolt det vore att kunna göra det på riktigt men jag hade ingen aning om att det faktiskt gick att göra det! :D Dock vet jag inte om det går att börja i den skolan om man är svensk & inte pluggar i USA? Om Elinor har någon blogg eller något så vore det jätte snällt om du kunde skriva det till mig för jag skulle gärna vilja läsa om hur det är att gå i skola på en kryssningsbåt! :D

2012-05-10, 23:24:47
Hemsida: http://MalinBelle.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback