Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Inte så bra som jag trodde

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
En riktigt tråkig grej den här terminen är en av våra lärare. Jag berättade i början att jag var så excited över en speciell lärare, som jobbat för märken som Versace och Dolce & Gabbana, och jag tänkte att med den erfarenheten måste han vara riktigt bra.

Det visade sig vara helt fel. Den här mannen är visserligen snäll, men han har så många brister att man börjar bli riktigt trött på det nu:

1. Han kommer ALLTID minst 15 minuter sent till lektionen
2. Han har låtit bli att dyka upp på tre lektioner än så länge under terminen
3. Han lär oss absolut ingenting, utan blir side-tracked och snackar om annat hela lektionstiden så att vi har noll koll på vad som ska komma på vårt mid-term nästa vecka.

Igår fick hela klassen nog och vi gick och klagade till FMM Department. De verkade inte förvånade så folk har nog klagat förut och de lovade att göra något åt saken. Jag tycker lite synd om honom på ett sätt för han är ingen ond människa, men har man tagit ett jobb som lärare måste man se till att sköta det. Han mår nog bra i slutändan av lite tough love.

Mel

Ja, har man tagit ett jobb som lärare så har man ansvar för att eleverna lär sig något, annars sköter man inte sitt jobb.

Och att komma för sent till lektionerna/utebli helt är inte särskilt professionellt av honom det heller.

Det är bra att klaga lite ibland, ni måste ju få den undervisning ni behöver!

2012-03-01, 20:39:34
Hemsida: http://melodymarvelous.blogg.se/
Teresia

Hejsan! Såg att du bor i New york. Hur länge har du bott här? Jag bor 30 min utanför New york och jobbar som en aupair. läste lite om att du går fashion linje, verkar väldigt intressant.

2012-03-02, 02:31:32
Hemsida: http://aupairlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback