Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Från brandtrappan

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Vaknade sjukt tidigt som vanligt den senaste tiden och gick upp eftersom jag inte såg någon anledning att ligga och dra mig. Hoppade istället ut igenom fönstret och ut på brandtrappan för att ta lite bilder på morgonsolen som började kika fram ovanför husen.

Det är ingenting för den höjdrädda kan jag be att få tala om! Fem våningar låter inte mycket men när man väl står på de tunna järnstängerna som är det enda som skiljer dig och döden, är man inte så kaxig trots att man inte är rädd för höjder annars. Men fint var det i alla fall och det ska bli 16 grader idag. Underbart!


Viktoria

Hej! Du som bor i Usa och New york, har du hört och sett mycket om KONY 2012 http://vimeo.com/37119711 ? Undrade bara hur utspritt det är i verkligheten och inte bara på internet. Tack på förhand för svar!

2012-03-07, 14:21:24
Karolina

åh jag bli så avundsjuk på att du får bo å leva i new york. älskar din blogg!! ha det gott!

2012-03-07, 20:24:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback