Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Eye exam

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Igår tog jag äntligen tag i mig själv och gick till en optiker. Har sagt att jag ska göra det i minst ett halvår nu (ni kommer kanske ihåg att jag skrev i höstas att jag ser dåligt?) men av någon anledning har jag haft en helt obefogad skräck över tanken på att skaffa glasögon. Får för mig att det ska förändra mitt liv till det sämre. Dumt, jag vet. Men nu har jag haft konstant ont i huvudet i flera veckor så det var oundvikligt.

Nåväl, jag har ett svagt vänsteröga sa han och lite sämre syn även på det högra. Siffrorna (75 och 150) säger inte mig någonting men han sa att det verkade vara ett "normalt" fel och att jag behöver glasögon när jag kollar film och är i skolan typ. Så nu gäller det bara att hitta ett par snygga! To be continued..


Elina Goes Crazy

Gissa om jag dog när jag såg din blogg! Fett fin + New York = bästa kombinationen ju! Åh, du har nu fått en ny bloglovin subscriber!:DD

2012-03-20, 11:56:20
Hemsida: http://elinagoescrazy.blogg.se/
cammie

Håller med Elina: New York, fin blogg och fina bilder. Man kan inte göra något annat än att följa din blogg :)



ha det bra, cammie!

2012-03-20, 13:42:11
Hemsida: http://cthis.blogg.se/
Hanna

Vilken härlig blogg du har :D



Haha, jag vet stressen över att skaffa glasögon :P Jag väntade i fleeera år!! Tills min kille typ tvingade mig eftersom jag hela tiden kisade. Nu älskar jag mina glasögon :D

2012-03-20, 16:03:04
Hemsida: http://hannagmwahlin.blogg.se/
Maja

Kul! Jag pluggar till optiker och här i Sverige skriver man det som -0,75 och -1,50. Du kan ju alltid använda linser (eller iaf i vänsterögat) ist för glasögon :)

2012-03-20, 18:19:53
Hemsida: http://maaia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback