Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bow

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer

Var på American Apparel Warehouse Sale på 26th och 6th ave häromdagen. Det är en gignatisk AA-affär med mer än halva priset på alla varor. Har shoppingförbud så kunde inte köpa så mycket men det fick bli två hårrosetter i läder för $3 / styck.

Lina

Fina! Jag har en fråga ang fit (du får säkert hur många som helst!) men jag vet att du läst tex macroeconomics, och vad jag vet om den kursen här i sverige är den väldigt svår, tror du det är samma nivå på fit, och då dessutom lite svårare på grung av engelskan? Och i genomsnitt, är det svåra kurser? Långt över gymnasienivå? Jag har verkligen inte svårt i skolan, men jag blir lite rädd att söka till fit just på grund om det är svårt i skolan :) Skulle hjälpa mycket med ett svar, så kanske jag kan slippa oroa mig ;)

2012-03-15, 19:22:31
Åsa

Hej! Så glad att jag hittade din blogg! Jag var i NY i december 2010 för första gången och fick uppleva en fantastisk julskyltning! Nu ska jag tillbaka i april med mamma, syster och dotter! Har du tips om några "pärlor" som vi som turister lätt missar är jag idel öra!!! Tack för en bra blogg!!!

2012-03-15, 20:28:26
Hemsida: http://asaerixon.blogg.se/
Micke

Tjenare, najs blogg!



Har missat den den där AA-affären. Tänkte ta och kolla in den i helgen, behöver nämligen införskaffa lite t-shirts. Men är du säker på att den ligger på 5th ave at 26th street? Google-maps hade den inte med så tänkte dubbelkolla med dig :P

2012-03-21, 03:42:21
Hemsida: http://gnissim.blogg.se/
Neville

Diablo 3 is my favrite game. It is cool and challenging. I always bought Diablo 3 Gold from Diablo Gold Game website. The website is a professional Diablo 3 Gold service company.My friend recommended me this site.

2012-07-17, 11:17:43
Hemsida: http://www.diablogoldgame.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback