Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Sparris & oxfilé

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Griffins förra veckan var så himla mysigt. Älskar att gå ut och äta med Martin, bara vi två. Till förrätt tog jag vit sparris med tryffeldip och Martin tog kalixlöjrom - väldigt gott båda två. Sen tog Martin hamburgaren till varmrätt, enligt honom är den helt makalös, och jag tog brasiliansk oxfilé med baconcrust. Jättegott! Dessutom drack jag det godaste rödvinet jag någonsin druckit tror jag, en zinfandel från antingen Sydafrika eller Californien (måste kolla upp!). Till efterätt tog vi varsin liten specialdrink, och sen tog vi taxi hemåt. Väldigt härlig kväll!
 
Kan verkligen rekommendera Griffins Steakhouse. Trevlig miljö, god mat, väldigt avslappnat och bra service. Det enda negativa jag kan säga är kanske att vi fick in två extra drinkar som vi inte beställt - drinkar som sen lades till på notan såklart. Kändes lite som ett trick, som att vi skulle säga "Jaja, men vi tar väl dom också" utan att skicka tillbaka dom. Vilket vi också gjorde så det funkade ju bra. Men i övrigt, superbra!

Trackback