Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Kvalitetstid

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Det händer inte jättemycket i mitt liv för tillfället och om jag ska vara ärlig är det rätt skönt. Hänger hemma, myser med min fina vovve, äter god mat, umgås med familjen - helt enkelt sådant man inte har tid att göra annars när man befinner sig på andra sidan Atlanten. Rätt skönt att bara vara ett litet tag.


evelina

Hej Sofie! Jag går andra året på gymnasiet och när jag tagit studenten vill jag så hemskt gärna åka över och plugga bl.a. olika modekurser i Usa och helst av allt i New York. jag tycker att skolan du gick på verkar grym, var den det? och sen tänkte jag bara höra med dig om du vet hur långt innan måste man söka?

Ha det bra1 Kram

2012-06-06, 20:10:28
Hemsida: http://eveliinasundhall.devote.se
NELOO

Hej Sofie! Du har inspirerat mig hur mycket som helst! Främst genom att vilja söka till FIT! Jag går andra året på gymnasiet nu och jag undrar också hur långt innan måste man söka? Och hur hittar man rumskompisar och rum?



tusen tack för en superbra blogg!

2012-06-06, 20:29:18
Hemsida: http://neloo.blogg.se/
Sandra - If it comes in pink

Den där hunden ser så charmig ut :D

2012-06-06, 20:57:04
Hemsida: http://if-it-comes-in-pink.blogspot.com
Sofie Lundberg, bloggar från New York

Evelina: FIT är en superbra skola om man vill plugga mode - den har bra rykte i branschen och man kan få många möjligheter till bra jobb efter man är klar, så det tycker jag definitivt du ska satsa på! Jag tycker du kan börja söka i början på ditt sista år i gymnasiet, det är lika bra att komma igång tidigt så du slipper all stress. Ansökningsprocessen är lång och tidskrävande så att vara ute i god tid är alltid skönt.



Neloo: Tack, vad gullig du är :-) Som jag sa till Evelina tycker jag att du ska börja fundera på att söka i början av tredje året på gymnasiet. Ang. boende: antingen kan du bo på campus på FIT, då bor du mitt på Manhattan och lär känna en massa folk under din första termin. Eller så försöker du, som jag gjorde, hitta boende själv genom olika boendehemsidor, kontakter etc. Det kommer nog visa sig när det närmar sig vad som är bäst för dig.



Sandra: han är charmigast i världen :-)

2012-06-06, 22:04:19
Hemsida: http://sofienyc.com
Jessica

Nog för att du verkar trivas i NY men hemma är ju alltid bäst :) Passa på att njuta hehe :)Och tack för en kul blogg!

2012-06-07, 18:31:10
Hemsida: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback