Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Glad midsommar!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
God morgon och glad midsommar! Vädret är lite ostabilt och det har lovats regn, men vi är positiva ändå och hoppas på att väderleksrapportena har fel. Köpte lite fina blommor igår som jag tänkte göra en enkel krans av. Har en bild i huvudet som jag hoppas kunna efterlikna. Hoppas ni har en härlig midsommar allihop! 

Anonym

heej. gillar verkligen din blogg så mycket, speciellt eftersom jag själv planerar att söka till FIT. har dock ett problem, har bara g i engelska från gymnasiet, vet du om man kan komma in om man skulle läsa upp det eller om det bara skulle räcka att göra toefl test?

Svar: Allt beror på vad du har för snitt, jag vet att de har höjt sina intagningskrav de senaste åren eftersom det är så många som söker. Men om det bara är engelskan som är problemet så är det nog helt lugnt, de tittar inte på enskilda betyg utan bara snittet överlag.
Sofie Lundberg

2012-06-22, 12:29:49
Sara Ekman

Glad midsommar! :)

2012-06-22, 13:40:27
Hemsida: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback