Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fjärilar i magen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Nu är det mindre än en månad kvar tills min första måndagmorgon på Berghs och jag inser att jag börjar bli riktigt spänd. Efter ett frenetiskt googlande nu på förmiddagen efter bloggar, artiklar, tweets, vad-som-helst(!!) som kan ge mig lite insikt i hur det faktiskt kommer vara att plugga på Berghs har jag bara blivit ännu mer pirrig.
 
Och det är blandade känslor som rör sig där inne i magen på mig. Dels är jag sjukt excited och förväntansfull över att äntligen få börja den skola jag velat gå på så länge. Tänk att jag snart sitter där på Sveagatan tillsammans med mina nya klasskamrater och lärare! Men jag är också sjukt nervös. "Jag har bott på skolan det senaste året", "Äntligen hade jag en söndag ledig att kolla en film", "Min familj har jag inte träffat sen i september" var några av kommentarerna som fastnade och fick mig att förstå att det här är ingen lek. Det är blodigt allvar och jag kommer behöva skänka mer tid än någonsin förut till skolan. Tvivel smyger sig in här och där; kommer jag klara det? Är jag tillräckligt bra? Tillräckligt kreativ? Kommer jag fixa tempot eller slutar det med magsår och gå-in-i-väggen-perioder? 
 
Förhoppningsvis kommer det närmsta året vara mitt roligaste någonsin. Jag tror faktiskt det. Att gå på Berghs öppnar upp så mycket möjligheter för mig och om jag bara gör bra ifrån mig finns det ingenting som stoppar mig att göra precis det jag vill efteråt. Nej, jag tror faktiskt att det kommer gå bra. Men håll några tummar för mig ändå! 

Lotta

Så härlig blogg & alldeles övertygad om att du kommer klara skolan galant! :-) Spännande och följa!

2012-07-19, 18:44:50
Hemsida: http://itwasnewyork.blogspot.com
Challizz

så himla glad för din skull!
roligt för dig!
även om man kommer sakna dina fina bilder från new york. men det är klart att du ska göra det som känns bäst för dig, det blir spännande att se hur det går för dig! :)
vilket program är det du har sökt nu igen?

Svar: Tack snälla :-)
Det är Marknadskommunikation jag ska läsa!

Kram
Sofie Lundberg

2012-07-20, 12:58:57
Hemsida: http://challizz.blogg.se
Cammie B

Roligt! Det kommer garanterat gå bra :)

2012-07-21, 09:35:25
Hemsida: http://cthis.blogg.se/
fridaalex

hej sofie, kommer garanterat gå bra för dig! kan tipsa dig om carolinelidman på instagram, hon pluggade där och gick ut i våras om du vill ha lite inspo ;)

kram och lycka till

2012-07-24, 01:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback