Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Morning #1

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Om 1,5 timme börjar skolan. Nu på morgonen ska jag ha Merchandising, ska bli intressant att se hur det är. Går i skolan ända till halv sju på kvällen med lite håltimmar emellan så det blir en lång dag, men det ska jag nog klara. Ska försöka klämma in ett träningspass någonstans under dagen också: let the new, healthy year begin!!

Har inte hunnit använda kameran ännu riktigt så visar istället mina små inköp från London:


1. Kappa från Zara, £49.99. Har tittat på den här en massa gånger tidigare men inte riktigt känt att jag har haft pengar att lägga på den. Nu när den var på halva priset kunde jag dock inte stå emot. Gillar den jättemycket!


2. Halsband från Topshop, £12.80. Lite tribalkänsla och det var riktigt fint till en jeansskjorta. Blått känns lite som min färg i år, har köpt en massa grejer i olika blå nyanser.

Nicki

underbart halsband, påminner om ett jag har från indiska

2012-01-30, 19:11:56
Hemsida: http://niicki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback