Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Inspirerande kurs

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
En av kurserna jag valt för terminen och som jag inte hade något uppfattning om över huvud taget var Career Planning. Det var en elective och jag valde den helt enkelt för att den passade bäst in i mitt schema. Hade inga förväntingar alls.

Så jag blev otroligt glad när jag gick på lektionen imorse och insåg att den nog kommer bli den allra roligaste. Läraren, Pam Zuckerman, är en gullig kvinna i färgglada kläder som bland annat har jobbat med Andy Warhol och producerat tre Rolling Stones-musikvideos. Hon pratade om att kurser mer kommer vara som en enda lång dialog mellan oss allihopa snarare än en föreläsningslektion, något jag tror gör lektionerna mycket roligare.

Hon berättade även att eftersom hon har hand om alla internships skolar ger ut så är det henne företag ringer när de letar efter någon som ska praktisera. Och eftersom vi är hennes "special students" den här terminen kommer hon komma med alla roliga jobb och internships till oss först! Förra året hade t ex MTV Music Awards ringt till FIT och frågat om de kunde få hjälp av några studenter att klä på artisterna innan showen. Hon hade frågat sin Career Planning-klass om de ville gå - och självklart ville de det! De hade fått hjälpa artister som Madonna och Sting, samtidigt som de fick titta på hela galan. Ser redan fram emot nästa lektion!


Jennie

DIN LYCKOST!!! Låter helt fantastiskt :D

2012-01-31, 20:42:50
Hemsida: http://doublejcherrycoke.blogspot.com/
Anonym

Kan inte du skriva ett långt inlägg om din & Martins kärlekshistoria? Var/hur ni träffades, hur det blev ni två, osv. Hade varit såå kul att läsa, ni verkar va så goa ihop! :-) kram

2012-01-31, 22:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback