Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

WF shopping

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Nånting jag alltid ser fram emot när jag kommer tillbaka till stan är att gå och handla mat på Whole Foods. Tycker det är så mysigt att strosa omkring i gångarna och försöka klura ut vad jag ska äta de närmsta dagarna. Har som regel att varje gång prova något nytt som ser spännande ut; denna gången blev det laktosfri Organic Kefir som jag tänkte äta till frukost med hallon och banan. Köpte även broccoli, färsk vildfångad flundra, god parmesanost och annat smått och gott. Det är verkligen lättare att äta nyttigt om man får handla maten i en härlig mataffär!


Elsa

Hejsan!

Jag och min familj åker förhoppningsvis till NYC i mitten/slutet av maj (vi bodde i Connecticut när jag var yngre, innan mina bröder föddes, men det är andra gången vi åker dit på besök), över en långweekend. De typiska 'turistgrejerna' gjorde vi vid får förra visit där, men har du något annat särskilt att rekommendera? Hur brukar vädret/temperaturen vara i New York i slutet av våren? :)

Gillar verkligen din blogg, keep up the good work! Kram!

2012-02-01, 12:22:46
Hemsida: http://railroadlullabies.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback