Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Print loving

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Jag har varit väldigt oinriktad på fashion-inlägg den senaste tiden. Gick igenom arkivet häromdagen och insåg att jag förr skrev mycket mer som var moderelaterat. Har nog bara inte känt för det på ett tag, men jag vet att sånt kommer och går i mitt fall.

Men, måste bara visa en designer från London FW. Mary Katrantzou har varit en favorit ett tag nu, älskar hennes digitala prints och när jag blir rik som ett troll (inte om, när!!) så är det en av hennes klänningar som står högst på listan. Hon har gjort ett samarbete med Topshop som jag tänkte försöka titta på i helgen men verkar som att allt är utsålt. Nåväl, det hade inte riktigt passat min budget just nu ändå. Men drömma kan man..


Maria

Hej Sofie! Tack för en bra blogg! Jag tycker den är så inspirerande, det är alltid kul att kolla in här. Skulle du inte kunna göra ett inlägg om bloggar och sidor du läser för att få inspiration och hålla dig uppdaterad? Jag vill ha lite tips :)

2012-02-25, 13:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback