Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hemmakväll

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Oj, det blev en lång dag idag - eller åtminstone kändes det så. Det var full fart på ODLR eftersom showen är på tisdag (Fashion Week här just nu, ju). Hela dagen kom modeller in för fitting och folk sprang omkring som galningar, svansade efter Oscar och den extremt diviga stylisten. Ibland blir man trött på hur seriöst vissa modefolk tar allt - som att det verkligen handlar om liv och död. Tror man mår mycket bättre av att bara andas litegrann då och då.

Är hemma nu och tänkte ta det lugnt resten av kvällen. Karin och Filippa gick hem till Emelie men jag hade verkligen ingen ork att röra mig utanför huset nu när jag äntligen är hemma. Istället tänkte jag kolla på Twilight - Breaking Dawn. Har hört av många att den är rätt dålig, men det känns som jag ändå måste se den. Eller? Någon som bestämt vill avråda mig från den? I så fall har ni ungefär 30 sekunder på er från och med nu.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback