Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Från vår terrass

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
6 kommentarer
Åh, vilket härligt vårväder det är ute! Måste vara minst 12-13 grader och strålande sol. Var nyss uppe på terrassen och tog lite bilder, det var så varmt att man hade kunnat sitta där uppe och plugga i bara en tröja utan att frysa. Har spenderat förmiddagen med att göra klart ett arbete som ska lämnas in senare idag och om en stund ska jag och Karin ut i solen och dricka kaffe.


sara

hur länge tar det att åka till Times Square från där du bor? :)

2012-02-22, 22:06:28
Hemsida: http://germanottas.devote.se
Anna J

Härligt!!

En liten fråga bara, vet att du inte skriver om allt som händer i ditt liv i bloggen och det kanske inte är jättekul att skriva "pluggade" varje dag, men om man bara läser det som står i bloggen så verkar det inte som att du pluggar supermycket. Som jag har uppfattat det iaf ;)

Vet ju att du är en ambitiös tjej med mycket bra betyg, så jag undrade bara hur studietempot egentligen är på din skola? Är det som gymnasiet? (går i 3an, har sjukt mycket!)



Tack på förhand! :)

2012-02-22, 22:44:38
Anonym

Åh men underbart det ser ut! Blir så sjukt sugen så vill bara boka en resa direkt, eller ja, flytta dit.



SV: Haha tack så mycket :)

2012-02-22, 23:13:11
Anonym

Du pluggar ju där i stan, men vad gör de andra du känner/bor med? Pluggar dem också? :)

2012-02-22, 23:29:40
Anonym

Åh vad härligt!

2012-02-23, 02:17:13
Hemsida: http://karinolofsson.se
Sofie Lundberg, bloggar från New York

Anna J: Nej jag förstår att det inte verkar som att jag pluggar så mycket men det är som du säger, att det är rätt tråkigt att skriva om. Det är såklart en del att göra i skolan även om tempot inte är så farligt egentligen. Det handlar också mycket om hur man hanterar det, jag brukar ta allt med ro utan stress och försöka bli klar med saker långt före så att jag slipper hetsa.



Anonym: De andra studerar också på FIT, så vi är en liten FIT-familj här hemma :-)

2012-02-23, 03:09:38
Hemsida: http://lundbergsofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback