Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fölsis

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Har haft en riktigt kul dag! Vi firade min födelsedag som sagt, så det var först bellinis och cupcakes här hemma i lägenheten och sen gick vi på brunch. Det var första gången jag var på Day & Night-brunchens nya location, jättefint och stort mitt i Meatpacking. Blev behandlad som en prinsessa med fina ballonger och födelsedagsglasstårta.

Gamla kameran fick följa med ikväll, skönt att ha en liten att kunna växla med - den stora hade inte riktigt fått plats i min kuvertväska.


Karin

Hej! Va kul att du känner Julia! Har läst din blogg ett tag och älskar att läsa om ditt NYliv! Blev så paff när jag såg Julia på bild! Hon jobbade i mina vänners butik i Göteborg innan hon drog till NY! Hälsa från Karin, Emma och Malenas kompis, hon med Agaton!



Kramar

2012-02-05, 17:20:01
Lotta

Skojskoj! Var har Karin köpt silverbrallorna? Balla! Puss :)

2012-02-05, 20:25:13
Hemsida: http://ltothe8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback