Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Another beautiful day

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer

Här i vår lilla park satt jag och Karin igår med var sin kaffe i handen och njöt av det vackra vädret. Imorse vaknade jag av en lika strålande sol, så de blir en liten promenad alldeles strax. Ska bli 15 grader! Hur har ni det i Sverige just nu? Jag hoppas att ni också får lite solstrålar, åtmistone för att lysa upp ett vackert vinterlandskap. Det kan vara himla fint det med.

ebba

så härligt!! och våren har äntligen kommit till skåne! :) så underbart med solens värmande strålar och fåglarnas kvitter :)

2012-02-23, 17:11:22
Hemsida: http://ebbatornakull.devote.se
Elin Löwstedt

Här i Kalmar var det vår igår! Den sista snön smälte bort och det har börjat torka upp, dessutom! På lunchrasten satt jag ute i solen och en kund sa att det var 11 grader! Imponerande för att vara 23e februari samt att det förra onsdagen snöade typ 3 dm på den decimetern som redan låg :)

2012-02-24, 08:20:12
Hemsida: http://elinlowstedt.blogg.se/
anna

Hej! I stockholm har det varit superslaskigt med snö och regnat i början av veckan men igår så torkade nästan allt och vi har strålande sol och 6 plusgrader ungefär! Riktigt härligt

2012-02-24, 14:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback