Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Ännu en cupcake..

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Jag tror ju att saker och ting händer utav en anledning så när vi helt randomly gick förbi Butter Lane, cupcake-stället vi läst om i taxibilarnas TV-ruta dagen innan, var vi ju tvungna att gå in och köpa en - det var ödet! Den har tydligen blivit framröstad som en av de bästa ställena i stan och jag kan nog vara beredd att hålla med. Vi bad att få den de rekommenderade mest och det blev en vanilla/chocolate med kolasås och havssalt. Cupcaken gjordes i köket bakom disken efter beställning så den var alldeles rykande färsk och god.

Så det här stället blir nog nummer 13 i min lilla matlista (se inlägg lite längre ner). Ligger på 123 East 7th street om ni har vägarna förbi.



Hanna

ser gott ut! :)

2012-02-20, 08:27:41
Hemsida: http://whoishanna.blogspot.com
Simone

Va gott de ser ut !!:)

2012-02-20, 10:15:23
Hemsida: http://simonejfoto.blogg.se/
Christine&Paris

Gud så gott! Jag tycker bloggare borde sluta visa bilder på bakverk, det är inte bra alls nu när jag försöker mig på en sockerdetox ;)

2012-02-20, 22:07:08
Hemsida: http://christineiparis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback