Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Världens mest onödiga grej?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
 
Ett företag i Finland har köpt rättigheterna till den här lilla saken: en tapet som ser till att grannarna inte snor din Wifi. Hurra! Eller? 
 
Jag ställer mig frågade till vad det är för människor som faktiskt skulle få för sig att köpa något sånt. Först och främst måste man ha hyfsat dålig smak ser det ut som. För det andra måste man störa sig något otroooligt på sina grannars Wifi-stjälande om man går så långt att man tapetserar om hela sin lägenhet i sitt försök att hindra dem. Då borde man kanske fundera på om det inte är så att man har större problem, i någon annan aspekt av sitt liv. 
 
Jag är glad att vår granne i New York inte hade den här tapeten i alla fall, då hade vi varit utan Wifi sen typ ett år tillbaka. Lite taskigt kan tyckas, men vi var faktiskt fattiga studenter. Och han hade glömt lösenordsskydda. 

Elin

Är det inte enklare att lösenordsskydda? Haha!

2012-12-12, 08:09:22
Hemsida: http://elinlowstedt.blogg.se
Malin - MalinBelle.com

Håller med Elin! De flesta har väl ändå lösenord till sitt wifi så vem skulle vilja ha en ful tapet när man enkelt kan fixa ett lösenord & så är problemet löst?! Jag undrar hur mycket de kommer tjäna på dessa fina tapeter...

2012-12-12, 10:06:04
Hemsida: http://MalinBelle.com
Marika

Hoppas du får en bra dag :)

2012-12-12, 11:00:35
Hemsida: http://katrimarika.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback