Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Tandvärk

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
Arrgh! Att det alltid ska vara något med mina eländiga tänder. Eller snarare, min eländiga övre-käken-tand som alltid bråkar med mig, hur många gånger jag än rotfyller och fixar. Jag har säkert sagt det tidigare, men jag var med om en skidolycka när jag var liten och fick därför en del skadade tänder när jag sen blev äldre. Och det är alltid dessa tänder som ställer till besvär för mig, så ni kan ju förstå att jag tycker det är en aning orättvist? Bara för att en man körde på mig i skidbacken när jag var tre måste jag nu lida för det nästan 20 år senare. 
 
Tandvärken började igår morse men blev värre inatt. Kunde inte sova nästan alls och försökte med allt möjligt för att få det att sluta. Det som hjälpte - hostmedicin. Kanske inte så hälsosamt att stoppa i sig receptbelagda mediciner hur som helst, men har man ont är man desperat så vad som än får det att sluta känns gudasänt. Lyckades få några timmars sömn men nu är jag galet trött, trots att jag stannade hemma från första lektionen. 
 
Måste gå till tandläkaren men jag VET att de kommer tycka att jag bara ska dra ut tanden, och jag är inte riktigt beredd att gå omkring tandlös även om det bara är i överkäken och förmodligen inte syns. Håller tummarna för att det ska bli bättre idag och så får jag väl boka en tid till nästa vecka ändå. 
 
Förlåt för mitt klagande, men ibland är livet bara lite så. För att väga upp det får ni en fin bild på en helt fantastisk tårta: 
 

Sofia

Usch så otäckt med tandvärk! Jag pluggar till tandläkare så jag tycker det låter jättekonstigt om du har ont i en tand som är rotfylld?! Eller den onda tanden kanske inte är rotfylld..?

Hoppas det blir bättre iaf! =)

2012-12-07, 16:09:59
Hemsida: http://sofiaala.blogg.se/?tmp=434736
frubalken.blogg.se

Usch för tandvärk =(

Nemen oj vilken tårta/tårtor!

2012-12-08, 12:28:38
Hemsida: http://frubalken.blogg.se/
Challizz

jag ser detta lite sent, men ett hett tips om du inte redan fixat det.... kontakta Patrik Mofors på Bene Tandvård, det är nära där du bor, han är en av Sveriges bästa och han kan garanterat hjälpa dig! han håller på och hjälper mig med mina tänder som är väldigt skadade, han kan se till att du får en "ersättningstand" eller whatever, han har sjukt många bra lösningar på allt! visserligen kostar det lite att gå till honom men han är värd varenda krona! han kan garanterat hjälpa dig! hoppas allt är bra annars.

Svar: Tack för tipset :-) Tanden är för tillfälligt fri från smärta men kommer behöva fixa till den snart, så jättebra att veta vart jag kan gå! Tack och god jul
Sofie Lundberg

2012-12-20, 19:56:29
Hemsida: http://challizz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback