Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Rensade källaren

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Fick i uppdrag häromdagen att rensa ut källaren hemma hos mamma och pappa på saker som tillhör mig och ska upp till Stockholm. Inte helt lätt som ni kanske kan förstå av bilden, men ganska roligt. Förutom kläder och annat jag saknat hittade jag gamla grejer från när jag var yngre som jag hade glömt fanns kvar: 
 
 
 
 
1. Broschyrer från mitt UF-företag 
I tvåan i gymnasiet startade jag och tre i klassen ett UF-företag tillsammans som vi kallade Titan UF (haha alltså, varför döpte vi oss till det där?). Vi hade ett samarbete med Taxi Helsingborg och vi tillverkade och sålde rabattkort för ungdomar på taxi. Rätt smart tycker jag! Alla som åkte med  kortet fick mellan 20-30% rabatt och det kostade bara 30 kronor eller något sånt. 

Det gick bra för vårt lilla företag. Vi sålde en hel del kort och vann dessutom priser på både regional och nationell nivå. Broschyren som jag kommer ihåg vi var så stolta över är kanske inte en jag hade gjort idag, men det är ju tur att man utvecklas till det bättre. 
 
 
 
2. En teckning jag målade i högstadiet 
Jag kommer ihåg den här så tydligt. Vi hade som uppgift i Bilden att rita av en känd tavla, och jag fastnade direkt för Salvador Dalis "Minnets beständighet". Satt i två-tre veckor under flera lektioner och jobbade på den för att få den perfekt och jag blev väldigt nöjd kommer jag ihåg. Har aldrig varit speciellt duktig på att måla eller rita alls, så det var ju bra för att vara mig åtmistone. 
 
 
 
3. Gamla foton som jag glömt bort
I en gammal undanstoppad låda låg en massa små fotoalbum som jag hade i mitt rum när jag var liten, och satte in fotografier i lite då och då. Så kul att titta tillbaka! På den tiden var det inte så mycket som var digitalt så man får verkligen se till att spara alla foton man har. Kanske borde scanna in dem så att de finns på datorn ändå. På bilden ovan sitter Sara tillsammans med mig och min lillasyster när jag var kanske 3 år. Nu har Sara en egen liten son som är i samma ålder som Louise var då. Häftigt! 

Cindy

Alltid lika kul att kolla tillbaka på gamla foton! :)
Nu har man bilderna samlad i datorn istället..

2012-12-31, 11:48:15
Hemsida: http://cindyvuong.blogg.se
Mini

Rensa källare är aldrig roligt. Ska själv till min mor och far något tag och hämta mina sista saker i deras källare. :p

Kika gärna in på min blogg! :)
Big kisses from Mini.

2012-12-31, 11:48:17
Hemsida: http://ministhoughts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback