Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Min första hemmalagade burger.

Skriven .
Placerad i "Mat, "
3 kommentarer
 
Imorgon kväll ska jag göra något väldigt spännande: laga mina egna första, riktiga hamburgare! Det låter kanske inte så roligt men jag har väldigt höga förväntingar ska ni veta. I förmiddags ringde jag till Köttbaren och beställde 700 gram malt högrev som jag ska hämta upp imorgon tillsammans med lite smått och gott. Egentligen hade man velat ha något riktigt bra bröd till, men får nog nöja mig med Max Friscobröd. Ska sitta och researcha lite ikväll om hur man steker hamburgare på bästa sätt. Vill ha det perfekt medium-rare och meeegasaftigt. Bättre än Shake Shack siktar jag på, wish me luck! 

Mikaela

åk till magnus johanssons bageri i hammarby sjöstad och köp hamburgerbröd vettja! ;-) Där säljs nämligen exakt samma sorts hamburgerbröd som de serverar på flippin burgers!

Svar: Åh vilken strålande idé! Jag får se om jag hinner med det idag, annars kommer jag definitivt göra det nästa gång det vaknas hamburgare. Tack för tipset :-)
Sofie Lundberg

2012-12-06, 22:41:15
Emma

åh men du, om de smakar bättre än shake shack's burgare så får du lova att öppna en restaurang i gbg så att jag kan få njuta av bra burgers! tack på förhand! :D

Svar: Haha, risken är nog rätt liten men om jag lyckas så lovar jag att fundera på saken! :)
Sofie Lundberg

2012-12-07, 02:40:39
Hemsida: http://eemmaberntsson.blogg.se/
em

SOFIE!!! Har hort rykten om att dem steker Shake Shak's i egg!!! vad tros???!

Svar: hmm, vadå, burgarna? låter crazy men mycket möjligt! :D
Sofie Lundberg

2012-12-07, 13:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback