Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Men det är ju snart jul!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag har inte riktigt fattat det ännu tror jag, att det bara är ca 1,5 vecka kvar av skolan och att det kort därefter är julafton. Fick lite småpanik idag så jag gick ut en runda på stan för att försöka hitta julklappar. Kom hem tomhänt. Det är svårt det där med julklappar. Varje december önskar jag att jag hade lite mer pengar så att man kunde köpa riktigt fina grejer till sina nära och kära, men det får tyvärr vänta tills jag skaffar mig ett jobb sen i framtiden.
 
I år firar vi jul hemma i Helsingborg. Det ska bli så mysigt att få hänga hemma ett tag, gosa med vovven och bara vara ledig. Ska försöka ta med mig lite grejer upp till Stockholm igen också, saker till nya lägenheten och kläder som jag inte kunde ta med förra gången. 
 
Lite bilder från förra årets jul (när min kamera var ny, förhoppningsvis blir de bättre det här året): 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback