Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Julen smyger sig på.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
 
Firade 1:a advent med lite lussekattsbak idag. Lite onödigt kanske eftersom min pojkvän inte gillar lussekatter och jag tröttnar efter en eller två, men det hör ju den här tiden till. Och man kan alltid bjuda bort! 
 
 
 
Hittade ett recept när jag googlade som jag valde att prova. Degen bakas med kesella och en nypa kardemumma, och istället för socker använde jag vit sirap. Vet inte hur stor skillnad det gjorde egentligen men det blev väldigt gott i alla fall. 
 
 
 
Jag vet inte varför, men alltid när jag bakar lyckas jag glömma att de står i ugnen. Första brickan gick bra eftersom jag passade dem intensivt, men sen blev jag lite slapp och kollade på film vilket resulterade att nästa bricka fick lite för mycket färg. Inget blev bränt som tur är, så slutet gott allting gott. 
 
 

Linda

Åh vad gott!

2012-12-02, 23:37:09
Hemsida: http://megafonen.nu/linda
♥ CAROLYN.SE - modeblogg & tävlingar

så mysigt!!!

2012-12-02, 23:48:26
Hemsida: http://carolyn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback