Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bergmans

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Jag och Karin 
 
Igår var en väldigt trevlig kväll. Först var det som sagt X-Factor som jag tänkte berätta och visa lite mer ifrån sen. Faktiskt inte världens höjdare, men det är kanske inte så förvånande. 

När vi sen åkte in till stan gick vi på den nya klubben Bergmans. Har läst en del om den i tidningar och så, så det var kul att testa. Det första jag kände när jag kom in var en otrolig flashback till New York. Jag vet inte om det var inredningen eller människorna eller bara stämningen, men någonting fick mig att tänka tillbaka till ställen som SL och Le Bain i NY. Det kändes väldigt intimt och exklusivt, och man slapp betala i garderoben (yey!). Det fanns dock ett överflöd av gubbar i 50-årsåldern av någon anledning. Lite obehagligt när män som skulle kunna vara ens pappa beter sig som brunstiga tonårspojkar. Mmm, nej tack. 
 
Men som sagt. Bra kväll med trevligt sällskap, och jag kom hem både glad och nykter. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback