Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

The Local Firm visning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Visningen idag var superkul. Jag gick som sagt med min klasskompis Sofie som tack vare sitt jobb fått riktigt bra platser precis framför runwayn så man hade perfekt översyn. Själva kollektionen var väl inte riktigt min stil, tyckte det var en aning tråkigt om jag ska vara helt ärlig, men det gjorde inte något alls. Det roliga är ju att få vara med, sitta och titta på människor (jag visste inte att stockholmare kunde klä sig så "out there") och dricka gratis coca-cola light. En bra dag med andra ord, och roligt att få uppleva fashion week i en annan stad än New York. 
 

Christoffer

Otroligt snygga bilder!

2012-08-29, 02:27:10
Hemsida: http://christoffer.colin.se
Christine&Paris

Jag tror nog de klär sig "så out there" just för att det är modeveckan ;) Håller med om att det såg lite småtråkigt ut. Kul dock att få gå på visning, det hade jag velat göra bara för upplevelsen och för att spota en och annan kändis, hehe.

2012-08-30, 18:27:47
Hemsida: http://christineiparis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback