Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Revbensfraktur?

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Balkongen i Grekland 
 
Hej och god förmiddag på er allihop!
 
Fin lördag här i Stockholm och jag och Martin ska snart ut på en liten promenix, kanske köpa lite lunch och mysa.
Har dock helt sinnessjukt ont i mitt ena revben. Det började förra veckan när jag hostade som en galning, men det har blivit värre och nu när jag hostar (lyckligtvis inte lika ofta) kan jag inte göra annat än skrika rakt ut typ. Vad gör man åt det? Käkar smärtstillande bara? Hade varit skönt att få bukt på det, jag blir så gnällig när jag har ont någonstans. 

Moa

Du kan ha hostat sönder ett revben? (eller iaf fått en spricka eller liknande) Jag gjorde det för ett tag sen och det kändes precis så som du beskriver det, gå till läkaren och be dem kolla upp det. Jag fick några receptbelagda tabletter som man skulle ta för att smärtan skulle gå över, och sen skulle man vila. Hoppas du blir bättre snart!

2012-08-25, 16:10:02
jessica

ååhh, kommer ihåg när min No/matte lärare var förkyld och hostade sönder ett revben... kommer dock inte ihåg vad hon gjorde åt de :/

2012-08-25, 17:04:34
Hemsida: http://plumbob.blogg.se
anna

stackars dig! jag cyklade och välte utanför noladoooo och fick styret i revbenet och en spricka. vila och tabletter. fast hade ont typ när jag lyfte armarna, skrattade, hostade, (bölade, som man gjorde av smärtan typ) i typ 6 veckor. krya på dig!

2012-08-25, 18:43:34
Debbie

Ajdå! Man kan ju tydligen hosta så mkt att man bryter revbenen. Galet. Tror inte man kan göra något annat än låta dom va? Vet en kompis som hade brutit ett och han fick bara härda ut! Men det låter ju mindre skoj.

2012-08-25, 21:03:43
Hemsida: http://debbie.nu
Karin O

Men fy, hoppas det blir bättre snart!

2012-08-26, 10:00:38
Hemsida: http://kakansemlanoliven.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback