Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Klassfest!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Idag har jag, som man brukar säga, mått som jag förtjänar. Det är inte förrän nu på kvällen jag börjar piggna till och faktiskt kan ägna mig åt att göra det jag verkligen borde - plugga (och ändå sitter jag och bloggar istället). 
 
Anledningen är att vi igår hade ett sjukt kul klasshäng. Det är ca 3 veckor sedan vi började på Berghs men inte förrän igår fick vi chans att umgås med hela klassen utanför skolans väggar. Vi började kvällen hemma hos Tolga och på hans innergård vid Fridhemsplan, därefter gick vi vidare till en halv-sunkig men billig och ändå rätt charmig bar i närheten. Klockan 00.00 åkte vi vidare till Odenplan där vi hade bokat det stora rummet på K Karaoke. Det blev så sjukt kul! Alla släppte loss, dansade och sjöng och hade riktigt roligt tillsammans. Kan starkt rekommendera att man utsätter sig själv för att sjunga inför halvt främmande människor för att verkligen släppa ner garden och få en totalt avslappnad stämning i gruppen. Grymt roligt!
 
Men som sagt. Har mått sådär idag och inte fått många knop gjorda. Ska sitta nån timme till innan jag slänger mig i sängen. Det är välbehövligt. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback