Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

F U.

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
God morgon. Eller inte så god morgon faktiskt. Jag vaknade vid 5.30 efter en hyfsat sömnlös natt bestående av hosta och feber. Det blir liksom inte bättre, det här. Så därför ska jag om en timme gå bort till Stureplans Husläkarmottagning och hoppas på att få svar på vad det är för eventuell sjukdom jag drar omkring med. Håller tummarna för att de kan skriva ut någon slags supermedicin som gör mig frisk direkt så att jag kan vara med på presentationen imorgon. 
 
UPDATE: 
Var hos läkaren och gjorde lite tester, och eftersom jag hade för hög sänka och feber fick jag en remiss till röntgen. De hittade ingenting synligt i mina lungor men eftersom jag hade högre sänka än normalt ville läkaren att jag kommer in imorgon igen för att ta nya prover. Tills dess fick jag strikta besked att gå hem och lägga mig. Har nyss vaknat upp efter en hostmedicinkoma och ska försöka ta mig igenom dagen utan att hosta upp mina inälvor. Så, hur mår ni? 
 
Fuck you, hosta-feber-halsont. 
 

Lotta

Har min läkare där också, utan tvekan bäst i Stockholm. Hoppas du fick bra hjälp! :)

Berätta gärna mer om skolan, väldigt spännande och höra!
Krya på dig

Svar: Ja de var superhjälpsamma :-) Gick hyfsat snabbt trots att det var drop-in och jag fick ett bra bemötande. Ska absolut berätta mer om skolan ju längre in i terminen vi kommer! Tack och kram
Sofie Lundberg

2012-08-16, 09:51:52
Hemsida: http://itwasnewyork.blogspot.com
Cammie B

Hoppas de kan hjälpa dig! krya!

2012-08-16, 12:40:06
Hemsida: http://cthis.blogg.se/
Lisa

Kolla din mail! :)

2012-08-17, 12:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback