Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Boktips

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
 
Det är möjligt att jag redan skrivit om den här boken tidigare men det tål att göras igen för den är så himla bra. Läser den för fjärde gången just nu och den är verkligen helt fantastisk. Handlingen låter kanske lite löjlig (en flicka blir mördad och ser ner på världen uppifrån sin egen himmel), men jag vet inte hur mycket jag gråtit åt den här boken redan - och jag är bara på sidan 50 typ! Så sorglig och fin och gripande. Läs, läs. läs. 
 
Någon som har sett filmen förresten? The Lovely Bones tror jag att den heter på engelska. Jag tyckte den var ungefär hälften så bra som boken, fångade inte alls samma känsla. Så om du gillade den kan jag ju säga att boken är tusen gånger bättre. Bara så ni vet. 

Marie

I knooooooow, den är fantastiskt bra! Och jag håller med om allt du skrev, filmen lyckades inte alls att fånga historien.

2012-08-28, 18:40:08
Hemsida: http://mariesmoviezone.blogg.se
Linda

Jag har läst både boken och sett filmen, men håller med dig! Även om filmen var väldigt fin den med, så är boken svårslagen alltså.

2012-08-30, 10:11:44
Hemsida: http://headlong.blogg.se
Sandra

Visste inte om att det fanns en film, men läste boken för flera år sedan men på något sätt har den ändå fastnat och påverkat mitt sätt att se på vad som händer efter döden. Jag vill gärna tro att ens anhöriga vandrar där uppe och ser ner på en, det är en trevligt tanke.

2012-08-30, 19:18:28
Hemsida: http://sandradejin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback