Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Berghs-update och vinkväll

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
0 kommentarer
Det är tisdagkväll och jag sitter hemma med feber och den mest irriterande hosta jag haft i mitt liv. Rätt olägligt med tanke på att det är min första vecka på Berghs och jag hade velat vara på topp snarare än nerbäddad i en säng. 
 
De två första dagarna har gått bra. Igår var det introduktionsföreläsningar och möte med klassen. Har riktigt trevliga och roliga klasskamrater, tror det kan bli väldigt bra. Idag hade vi fler föreläsningar och sen fick vi den uppgift vi ska ägna hela första vecka åt. Tillsammans med ett team av 7 personer från olika klasser är vår uppgift att komma på en ny religion, mer specifikt en Google-religion, definiera och marknadsföra den. Flummigt? Ja lite, men väldigt kul. Vi hade ett möte idag och ska sen ses imorgon för att jobba på det hela dagen. Hoppas på att vi kommer fram till något bra. 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite mackor med honung på, tror det är det enda min kropp klarar just nu. Igår däremot mådde jag bättre och vi hade en så himla mysig kväll med kantarelltoast, ost, vin och choklad: 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback