Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Morning glory

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer

Emma Englund

Hej Sofie! Vill bara säga att jag verkligen älskar din blogg. Har följt den i ett år nu ungefär och jag blir alltid lika glad när du uppdaterar. Min dröm - och har alltid varit - är att flytta till New York och jobba/plugga med något inom modeindustrin. Så man kan säga att jag tycker att du har det mest spännande liv utav någon bloggerska/någon jag känner. Fortsätt som du gör!! Och du får gärna lägga upp mer bilder ifrån områden från New York osv. Kram!

2012-04-24, 20:53:09
alic3

Sv: Ja, grymt kul! :D

Det var nog ödet att jag skulle klicka in på din blogg. c:

2012-04-24, 21:53:48
Hemsida: http://alic3.devote.se
Hanna

åh så fint! :)

2012-04-24, 22:07:40
Hemsida: http://whoishanna.blogspot.com
Nastasja

Sofie, måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg. Är inte som många av dina andra läsare som drömmer om att flytta till NYC men uppskattar allt du skriver om. Jag känner en liknande kärlek mot London och England istället (läser även din systers blogg). Ditt vardagsliv är bara så härligt att läsa om. So, keep living! :)

2012-04-25, 00:57:21
Hemsida: http://nastasja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback