Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Lite kändisspotting

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer
Har inte sagt så mycket om kändisar jag sett på stan på länge för helt ärligt ser man dem så ofta att man knappt lyfter på ögonbrynen längre. Men här är tre från de senaste dagarna:

1. Nån kille from Vampire Diaries
Själv kollar jag inte på den serien så jag har ingen aning men jag förstod från mina kollegors kvävda skrik att han var någon därifrån. Han var på väg upp till Michael Kors kontor, antagligen för att få lite gratiskläder.


2. Michael Kors

Och när man talar om trollen, designern Michael Kors såg jag på en uteservering i West Village häromdagen. Han satt och drack öl med vänner och såg väldigt avslappnad ut.

3. Meg Ryan

Hon stod utanför skolan där hon har sina barn i West Village. Hon försökte dölja sin identitet med ett par gigantiska solglasögon men det lyckades inte så bra.



Julia H

Åh, lägg ut fler såna här inlägg! :)

2012-04-20, 19:53:21
Hemsida: http://heellmers.blogg.se/
Mel

Hej, har du märkt att du är på blogg.se's framsida igen? :D

Grattis! <3

2012-04-21, 01:20:39
Hemsida: http://melodymoonchild.blogg.se/
Stephanie

Vad kul att se kändisar så där!

Jag hade en liten fråga till dig.

Hur gör du med ditt boende över sommaren egentligen?

Har funderat på att studera i USA men orolig över hur man gör med sitt boende över sommaren. För du åker väl till Sverige i sommar?

2012-04-21, 09:55:41
Elin

Denna blogg har jag skapat som en tröst och förståelse för alla som går igenom någonting svårt. Den kommer uppdateras varje dag som någonting under mitt cancerliv hände.

det är inte jag som hade cancer, det var inte jag som låg i sjuksängen, men det är jag som berättar en historia utifrån en systers synpunkt. Många syskon har en liknande upplevelse har jag upptäckt. Jag vill göra det lättare för ett syskon att förstå att det inte är fel att känna avundsjuka elelr att bli arg på sitt syskon trotts att det är sjukt.

Bloggen kommer vara aktiv från den 9 april 2012 - 1 januari 2013



http://cancernsansikte.blogg.se/

2012-04-21, 14:18:04
Hemsida: http://cancernsansikte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback