Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Bästa dagen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Woooh, vilken dag! Jag är helt slut i både huvud, kropp och (framför allt) fötter men så himla glad ändå. Showen var fantastisk och jag stod supernära runwayn så man verkligen kunde känna sig delaktig och se alla vackra klänningar i detalj. Stämningen var på topp och det var bara hur bra som helst. Åh, vad roliga vissa dagar är!


emelie

Åh, det ser riktigt grymt ut! Vad roligt för dig :)) Älskar din blogg, den är riktigt inspirerande! Det är du och din blogg som fick mig att bestämma mig för att också åka till USA och plugga, att våga ta steget! Det blir inte än, men om ett år eller två! :) Ville bara säga det, keep up the great work!

2011-09-14, 10:10:44
Hemsida: http://elisabethemelie.blogg.se/
Caroline

Du verkar ha gå en helt underbar utbildning med tusen möjligheter! Få plugga i den härliga storstaden New York och få se allt inom mode med mera :)

2011-09-14, 21:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback