Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Never forget, 9/11

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer

Manhattan vaknar idag upp till strålande sol och klarblå himmel, precis som det gjorde för exakt 10 år sedan. Den dagen skulle att bli ihågkommen som en av de värsta i Amerikansk och övriga världens historia, en dag full av ondska, förtvivlan och sorg. Idag hoppas jag att det amerikanska folket får sörja i fred tillsammans nere vid Ground Zero, utan hot om nya terrorattacker. Jag ska strax iväg och jobba, och även om det känns en aning överdrivet väljer jag att ta taxi istället för tunnelbana idag. Man vet ju tyvärr aldrig när någon slår till igen.

Patrik Eriksson

Det går aldrig att glömma den dagen.

Var uppe i dem år 2000 och vetskapen om hur stora de var, så var det helt overkligt, sjukt och läskigt att de kunde rasa ihop sådär.

Och hela tradegin är bara för sorglig. Både vad som hände då och vad som skapats av det efteråt...



Man får bara hoppas de misslyckas totalt med alla kommande försök, för att de inte givit upp, det kan man ju vara helt klar över.



Samt att de vettiga människorna tids nog både i Afghanistan och Irak med fler ställen kan ta makten och få ordning på de länderna, så man slipper krig... Men det kanske bara förblir en dröm tyvärr.



Hoppas det är bra med dig och ha en underbart rolig och härlig ny termin i NY!

2011-09-12, 09:59:14
Hemsida: http://cherryman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback