Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hos Oscar

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
1 kommentarer
Nu är jag klar för dagen på Oscar de la Renta. Det var fredag så vi fick gå tidigt, skönt med en mjukstart. Det var sjukt spännande och även om jag inte fick göra några riktigt tunga grejer såhär min första dag var det fantastiskt kul att se hur allt går till på huvudkontort för ett stort modehus.
Det här fick jag göra:

- gå en rundtur runt hela huvudkontoret, där jag blev presenterad för allt från PR-avdelning till designteamet. Även om alla samples och den större produktionen av kläderna sker någon annanstans görs mycket av plaggen på huvudkontoret, så de hade en stor avdelning där man sydde och broderade till de nya kollektionerna.
- klistra in uppdaterade priser och sålda units i look-booken
- springa ärenden ner till de olika avdelningarna åt mina chefer
- arkivera looker och cost-sheets i olika pärmar
- ta emot shipment av nya samples av vårkollektionen 2012 från Italien, där de har tillverkats.

Jag tror jag kommer lära mig otroligt mycket och ser fram emot att jobba där hela hösten. Redan nästa vecka är det Fashion Week och då kommer jag få jobba extra hela helgen samt före, under och efter showen. Ska bli otroligt kul!

Tog inte kort på vad jag haft på mig men körde på en enkel mockakjol och lite transperant, tunn blus. Däremot lyckades jag fota mina nya skor från Steve Madden som jag köpte igår och invigde dagen till ära:

korven

Älskar Steve Madden!!



Förresten, när du är klar med din utbildning, vilka jobbmöjligheter har du då? :)

2011-09-12, 10:21:11
Hemsida: http://enlitenkorv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback