Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Hemskheter

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Äsch nu drömde jag om tsunamis i natt igen. Det är så otroligt obehagligt varje gång. Denna gången hade jag suttit i telefon med mamma som var i andra delen av stan, och när jag försökte varna hemma om tsunamin jag såg genom fönstret bröts linjen och jag spenderade resten av drömmen att hysteriskt och skräckslaget leta upp mina nära och kära i den vattenförstörda staden. Usch.

Från ett hemskt till ett annat. Jag låg och tänkte på tidigare när jag pluggade i Skottland och hur våra dorm-rooms såg ut. Alltså, fy! Det var verkligen riktigt snuskigt när man tänker tillbaka. Jag försökte allt jag kunde för att göra rummet lite mer fint och glatt, men det var svårt med tanke på heltäckningsmattor och gamla trämöbler. Check it out:


Och de här bilderna togs alltså efter en total make-over (eller, så total som var möjlig inom ramarna för vad man fick göra med sitt rum). Inte konstigt att man blev lite deppig. Nej tacka vet jag mitt ljusa, fina, brick-walliga New York-rum. Tänkte komma igång och göra iordning här idag med de nya IKEA-grejerna jag köpte i helgen. Det blir nog fint.

Amanda

Vad pluggade du på Skottland? :)

2011-09-29, 18:24:16
micaela

jag har drömt flera gånger att jag drabbas av en tsunami, oftast med mina nära och kära i samma rum. konstigt nog så överlever vi den, förstår inte hur, men gång på gång så överlever vi.

2011-09-29, 22:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback