Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Guten morgen

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
2 kommentarer
Utanför Oscar de la Rentas kontor ligger Times Square

Godmorgon!
Vaknar upp till ännu en solig, 29-gradig varm dag. Precis som andra dagar den här veckan har jag en del planerat; jobba, gå i skolan, träffa Tord på en drink på The Carlyle och äta middag med tjejerna på Pio Pio i Midtown. Efter den här veckan kommer jag behöva fokusera en aning mer på pluggandet känner jag, det är lite för mycket annat som drar i mig just nu. Ciao bellas!

Mami

Hälsa Tord med stor kram från mig! Hör m honom när han kommer till Sverige nästa gång... Har en grej till honom. En present. ....eller förresten, jag smsar honom själv, men Kramen får du leverera, den kan jag inte smsa.... Haha.... Puss från din Mami!

2011-09-14, 19:41:06
emelie

Sv: Ja, det gör du verkligen! :) Ja, jag ska åka som Au Pair ett år först! Jag vill åka till USA och uppleva landet ett år och sedan se om jag fortfarande känner att jag vill åka tillbaka och plugga. Men jag tror nog att jag bara kommer bli ännu mera taggad på det då! Jag vet inte riktigt än vart jag ska åka, om du menar som Au Pair. För man blir ju matchad med en familj, man åker dit de bor och får därför inte välja! Men handledaren sa att de flesta bor på östkusten, så det känns bra för min del eftersom det är dit jag vill! :) Och när det gäller att plugga så är det ju självklart New York som lockar mest, men vi får se :)



Oj, vilken lång kommentar det blev.. haha!

2011-09-14, 21:08:30
Hemsida: http://elisabethemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback