Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Fick lite hjälp

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Yey, Karin hjälpte mig när hon kom hem och nu är hyllan uppe. Tycker det blev jättebra. Ramen ska fyllas med en bild/bilder av något slag men i övrigt är det klart. Funderade först på att ha tidningar på men tror inte våra små spikar håller för det. Och nu är det bara att hålla tummarna för att jag inte vaknar av att den ramlar ner på mitt huvud!

Sanna

Åh, vad mysigt du har det!

2011-09-28, 23:02:49
Hemsida: http://sannamehler.blogg.se/
Vicktoriya

Hur akte du till IKEA? :p Har precis flyttat till Manhattan och vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit... Sag att den ligger i Brooklyn :/

2011-09-29, 06:27:35
Melody

Jag har en stor poster på New York ovanför min säng, och en natt vaknade jag av att den föll ned på mig... För övrigt är ditt rum superfint!

2011-09-29, 22:18:47
Hemsida: http://melodymarvelous.blogg.se/
linnea

Hahah, jag hängde upp en hylla på mitt badrum för en vecka sedan och idag då jag sitter i lugnan ro och kikar på tv så hör jag världens jäkla SMÄLL, då har hyllan som hade ett trevånings kakfat i glas med massa smycken på rasat ner i badkaret, tänk dig hur högt det lät! Tur ändå att det ramlade i badkaret så slipper jag dammsuga upp glassplitter från alla möjliga hörn.... Men alltså, att det ska vara ett sånt jäkla mission att få upp en hylla på väggen så den SITTER :p hoppas på bättre lycka för dig!!!

2011-09-30, 23:36:29
Hemsida: http://linneah.se
classe

Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla...



skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8



Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG 2 så förstår du varför

2011-10-01, 00:18:21
Hemsida: http://www.nattstad.se/classeslillablogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback