Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Söndagsträning

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
4 kommentarer


Provade på en ny grej idag - hot yoga! Det är ett yogapass man gör i ett rum som är ca 40 grader varmt. Jag och Sara gick dit utan några speciella förväntingar och kom därifrån svettiga, utstretchade, trötta men väldigt glada, för det var riktigt kul. Definitivt någonting jag ska försöka göra en gång i veckan! Kostar bara $5 per gång och håller på i 60 minuter.

Alexandra Kjellman

Åh, bikram yoga! Det vill jag prova, men jag tror inte att det finns där jag bor...

2011-10-31, 11:07:53
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Celina

Hej Sofie!



Javisst, älskar den här stan, den är fantastisk! Jag trivs bra. Skolan är över förväntan! Jag ville ju läsa fristående kurser så Berkeley var ju egentligen det enda alternativet (inom mode, marknadsföring) så det hade inte kunnat bli bättre, även om jag ville byta till FIT.



Jag bor med en svensk tjej uppe i east harlem vilket inte alls är så farligt som man kan tro. Det är inte direkt mysigt, men lägenheten är helt perfekt, hyran är superlåg och det är ändå nära till tuben. Och så har vi billiga mataffärer och näst intill gratis mexikansk take out! Det duger gott och väl för nu :)



Hur går allt för dig? Plugg, praktik? Jag funderar på att ta en praktikplats.. har kontakter på lite olika stora modeföretag så vi får se hur det blir :) tänkte höra med dig vart du yogar någonstans? $5 per gång är ju så himla billigt!! Har du tips på något billigt solarium också?



Kram!

2011-11-01, 04:30:40
Hemsida: http://celinas.se
Anonym

Hej! Vad kul, vad hette stället och var fanns det någonstans? :)

2011-11-04, 02:39:16
Anonym

Hej! Vad kul, vad hette stället och var fanns det någonstans? :)

2011-11-04, 02:39:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback