Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Plugg i parken

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer
För att slippa sitta inne i det fina vädret gick jag ner och satte mig med mina skolböcker på piren vid Hudson River. Gjorde det jag skulle i en halvtimme och spenderade resten av tiden med att läsa ut min bok (The 19th Wife, kan verkligen rekommendera!) och bara titta på människor.

Alexandra Kjellman

Vad härligt att kunna göra så! Visserligen bor jag i ett område som heter Maria Park, men häromkring håller parkerna på att försvinna...

2011-10-10, 07:08:31
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Elin Löwstedt

Oj, vilket väder ni har! Jag vet inte om du minns det, men jag frågade vad du gjorde dina "collage" i för program och du svarade på min blogg att det var i Pages. Jag har också Pages (köpt verision från app-store) men jag hittar inte/fattar inte hur jag fixar och trixar med bilder... Vill du berätta hur man gör? :) Och förresten, bilderna på dig när du var liten. Din mamma är vacker som en dröm och du är väldigt lik henne! :)

2011-10-10, 08:01:45
Hemsida: http://elinlowstedt.blogg.se/
Jennie

Din blogg är verkligen en inspiration!! Hoppas du får en bra vecka :) / Jennie

2011-10-10, 16:24:07
Hemsida: http://doublejcherrycoke.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback