Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

God morgon!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
3 kommentarer

Ännu en underbar morgon här i New York. Fantastiskt att det fortfarande kan vara såpass varmt och härligt i sluet på oktober. Klockan är strax åtta och jag och Karin ska ut på en liten powerwalk som start på dagen. Planerna sen är att hitta på något spännande att vara på Halloween. Tänkte gå igenom några kostymaffärer (det öppnas upp flera hundra sådana i stan när det närmar sig Halloween) och se om jag kan få lite inspiration.

Och förresten, jag fick mitt allra första B igår och det var på litteraturprovet. Blev smått irriterad först men när jag sedan insåg att ingen fått ett A, att de flesta fått någon variation av ett C och att läraren ansåg att B är ett bra betyg, kändes det lite bättre. Ska sjävklart försöka göra bättre på nästa, men ärligt talat: att analysera amerikanska dikter och noveller från 1800-talet intresserar mig inte sådär jättemycket.

lotten

Bra jobba!

Man blir så jäkla irriterad när man måste läsa ämnen för att de ingår men som är så fruktansvärt tråkiga ;/

2011-10-26, 15:20:36
Hemsida: http://lottena.blogg.se/
Alexandra Kjellman

Haha, ett B är också rätt bra! Enligt våra lärare så ska det vara så gott som omöjligt att få ett A med det nya betygssystemet i Sverige (min årskull har fortfarande det gamla, men vi ska ha det nya i gymnasiet..) och B ska vara som ett MVG.

2011-10-26, 16:30:01
Hemsida: http://alexandrakjellman.webblogg.se/
Maja

åh har också problem med halloween- kostym! så alla tips uppskattas :)

2011-10-26, 16:55:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback