Hej, jag heter Sofie Lundberg. Är passionerat förälskad i hamburgare, koriander och smågodis. Och allt som går att äta egentligen. Brinner för ekologi och naturliga, hälsosamma råvaror. Här får jag utlopp för min kärlek för mat och annat som inspirerar mig. Välkommen!
Senast på Burgerland

Behöver lite hjälp!

Skriven .
Placerad i "Vardag, "
5 kommentarer
Jag hade behövt lite inspiration och förslag. Det är nämligen så att jag ska göra ett research paper i fysik (ja, jag läser fysik - fråga inte varför) där jag får välja valfritt ämne att skriva om. Det behöver inte vara just fysik utan vilken typ av vetenskap/vetenskapligt ämne som helst; rymden, naturen, uppfinningar, människan etc. Har dock väldigt dålig fantasi och kan inte komma på något skoj.
Så, är det någon som ett riktigt bra förslag om vad jag kan skriva? Sneeeeella.



Becca

får du lov att välja att skriva om HUR en designer planerar sin kollektion samt arbetsprocessen? (med tanke på att du går på en mode skola)

2011-10-20, 19:37:37
becca

btw din bloggdesign, är det du som har gjort den? jag har länge försökt att få den så bred som din, alltså med att bilderna blir större men får liksom inte till det :(

2011-10-20, 19:44:05
Anonym

skriv om kärnkraft! väldigt intressant att förstå själva kärnklyvningsprocessen!

2011-10-20, 22:49:42
Åsa

Om du får skriva om uppfinningar så är det ju ganska kul att titta på utvecklingen av telefonen, speciellt just nu är det ett intressant ämne med Steve Jobs bortgång och nya iPhone 4S som är väldigt groundbreaking med "Siri". Något sånt hade jag nog valt iaf!

2011-10-21, 11:06:10
Hemsida: http://ausas.wordpress.com
olivia

kanske något som har med fashion att göra? kanske färgning/tryckning av tyger? Eller kameran?

2011-10-21, 11:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback